Zending

Nieuw zendingsdoel!

Iedere maandag kunnen kinderen geld meenemen voor een goed doel. Dit geld gaat in een spaarpot in de klas en wordt aan het eind van de dag opgehaald. Het komende jaar sparen wij voor wereldcadeaus van World Vision.

Bij World Vision kun je wereldcadeaus kopen. Wij hebben gekozen om dit jaar te sparen voor schoolboeken in Ethiopië.

Kinderen in Ethiopië presteren niet goed op school omdat de kwaliteit van de lesprogramma’s onvoldoende zijn. Vaak kunnen kinderen niet eens goed lezen en schrijven. Hier wil World Vision verandering in brengen,  door te investeren in de leerkrachten. Niet alleen de kwaliteit van het onderwijs moet omhoog, ook is er een tekort aan lesmateriaal. De kinderen vragen echt zelf om de schoolboeken.

Wij gaan deze kinderen helpen door ons geld aan dit goede doel te geven. Voor vijf euro kunnen wij een nieuw boek kopen. Het ligt dus aan ons hoeveel boeken we deze kinderen kunnen geven. Spaart u en spaar jij mee?